Vargáné Potoczki Erika
Itt add meg az alcímet

Vargáné Potoczki Erika vagyok, férjemmel és két kislányunkkal Dunakeszin élünk. A sport valamilyen formában mindig szerepet játszott az életemben, de a kerékpár, azon belül is a mountain bike volt az örök szerelem számomra. Korábban a Happy Bike SE keretei között alkalmam volt amatőrként néhány versenyen is elindulni.
A lányaimmal való várandósság, majd megszületésüket követően az otthonlét és az "éjszakai műszak" után csak nagyon nehezen vettem rá magam ismét a sportolásra, holott jelentős túlsúlyom miatt erre egészségügyi okból is szükség volt. Arról nem is beszélve, hogy a gyerekek felügyeletéről is minden esetben gondoskodnom kellett, illetve az egymástól távol töltött idő egy pár hónapos szoptatott baba esetében legjobb esetben is csak 1,5-2 óra távollét lehetett. Nagyon szerettem volna úgy eljárni edzeni, hogy a babám is vihetem, így nem kell rohannom haza, és a felügyeletre sem kell mást megkérnem.
A BIKE WITH BABY Programot a kezdetektől figyelemmel követtem, hiszen pont azokat az előnyöket ötvözi, amiket korábban már magamban is megfogalmaztam: a babám lehessen velem edzés közben, és ez mindkettőnknek jó legyen, amiben a hordozás és a megfelelő hordozó eszközök használata hatalmas segítséget jelent.