Szalai Zsanett Pynky
Itt add meg az alcímet

Kommunikációs tréner, hordozási tanácsadó, dúla, anya vagyok és a kezdetektől, 2013 januárjától 2016 tavaszáig hordozási tanácsadója voltam a BIKE WITH BABY csapatának. Két gyermekem van, Juli (14) és Emma (6).

Hordozási tanácsadó és speciális hordozási igényű családok segítésére képzett tanácsadó vagyok. Elkötelezett vagyok a ClauWi Hordozóiskola elvei mellett, mert olyan értékeket képvisel, amelyek az én életemben is nagyon meghatározóak.

Magánéletemben és szakemberként is elkötelezett vagyok a kötődő/válaszkész nevelés, a hordozás, a hosszantartó szoptatás, az együttalvás mellett. Hiszek a szülők kompetenciájában és abban hogy mindenben adekvátak a gyermekükkel kapcsolatban.

Hétköznapjaimban és munkámban (kommunikációs trénerként, de szinte minden egyéb területen is) az Erőszakmentes Kommunikáció (Nonviolent Communication) modelljét használom és igyekszem hitelesen képviselni. Hiszem, hogy ez egy olyan "életmód", szemlélet, amely segít önmagammal (és az embereknek önmagukkal) és másokkal/egymással egyenrangú kapcsolatba kerülni, és megértést szülni.