Nagyné Marosvölgyi Tímea
Itt add meg az alcímet

vagyok. Békéscsabán születtem és jelenleg is itt élek férjemmel és 4 éves gyermekünkkel. 2007-ben végeztem a gyógytornászként Szegeden. Jelenleg saját magánrendelésemen dolgozom, főleg gyermekek mozgásfejlesztésével foglalkozom, de minden korosztály megfordul nálam akut vagy krónikus panaszokkal.

A sport 11 éves korom óta jelen van az életemben kisebb nagyobb megszakításokkal. Hol versenyszerűen, hol csak a mozgás öröme miatt.

14 évig kézilabdáztam versenyszerűen, majd egy sportsérülés miatt abba kellett hagynom. Nehezen találtam olyan mozgásformát, ami legalább ezt az élményt nyújtja, mint a kézilabda. Aztán megjelent Békéscsabán a spinning, amit - mint újdonságot - kipróbáltam és szépen lassan belopta magát a szívembe. Majd ez is háttérbe szorult.

Amikor 2011 őszén édesanya lettem, az volt a legfontosabb az életemben, hogy - ami már a várandósság alatt is elsődleges volt - mindent megtegyek a gyermekük egészséges fejlődéséért testileg és lelkileg is. A válaszkész gondoskodás volt a leginkább közelálló a nézeteimhez, ami számomra erőlködés nélkül valósulhatott meg. A hordozás iránti "mindent elsöprő szerelem" már a várandósságom 4. hónapjában eldőlt; a hordozókendőm a babakelengye első darabja volt.

Anyaként és szakemberként is pozitív hatásokat tapasztaltam a hordozással kapcsolatban. Elképzeltem és nagyon akartam azt, hogy ez mások számára is elérhető legyen és tudják mennyire jó hordozni. Majd megismertem Nikit. Petőfalvi-Jenei Nikolett volt az, akivel közösen kezdtünk el álmodozni arról, hogy népszerűsítsük a hordozást annak minden előnyével és praktikumával együtt. Hordozási tanácsadók lettünk és Niki megtalálta a BIKE WITH BABY programot az interneten. Egyből megnyerte a tetszésünket, hiszen hordozás közben tekerni zseniális minden szempontból.

Felpörögtek az események - BWB trénerek lettünk, és íme, 2015 novemberében megérkezett Békéscsabára a BWB!