Mi kell a babának a BWB órára? 
Itt add meg az alcímet

Mindenekelőtt váltóruha, hiszen az ő ruhája is izzadt lesz óra végére, annyi hőt termelünk együtt.

Még egy elsőre hűvösnek tűnő teremben is bőven kimelegszel majd annyira, hogy babádnak az intenzív hőtermelés miatt felül nincs szüksége többre egy rövidujjú bodynál (akár ujjatlan is lehet), alulra pedig zoknit és/vagy ún. legs-et érdemes adni (ez gyakorlatilag egy ülep és lábfej nélküli lábszár), így a zokni is külön levehető, ha nincs rá szükség. Ezzel a két ruhadarabbal nem fordulhat elő, hogy a jellegzetes "hordozós" lábtartásban feszüljün a baba lábán a ruha és ez kényelmetlen legyen számára.

Ha mégis rugdalózót, vagy lábfejjel rendelkező nadrágot szeretnél ráadni, bátran hozz legalább egy mérettel nagyobbat, hordozáshoz pont az lesz a jó!

A már hozzátáplált babáknak szintén bőséges folyadékpótlás és igény szerint némi harapnivaló is jár óra előtt/után, hiszen ők is megéheznek alvás, vagy nézelődés közben. :)

A kerékpáros teremben kérnénk, hogy semmi morzsázós, elkenődő, kiloccsanó dolgot ne adjatok a babáknak (kivéve persze a vizet)! 

Az előkészítetett és/vagy apránként adagolható ételek (pl almaszeletek, mazsola) vészhelyzet esetére kompromisszumos megoldásként persze behozhatók, de a "betervezett" étkezéseket a teremmel való hosszútávú együttműködés jegyében az öltözöben, vagy a klub erre kialakított helyiségében érdemes megejteni.

Köszönjük a megértéseteket!