Mátyus Évi
Itt add meg az alcímet

Három gyermekem van: Karcsi 10 éves, Eszti 8 éves, Kinga 3 éves. A ClauWi Magyarország Hordozóiskola hordozási tanácsadója vagyok.

Hat éve vagyok hordozási tanácsadó, két éve továbbképzésként elvégeztem a ClauWi Magyarország Hordozóiskola alapkurzusát, s folyamatban van a speciális hordozási tanácsadói képzésem, hogy Down-szindrómás, koraszülött stb. babák szüleit is tudjam segíteni. A Zuglói Babahordozó Klub-ot testvéremmel, Török Ágival együtt vezetjük, szervezzük, akivel a kőbányai BWB órákat is segítjük. 
A BIKE WITH BABY Program tanácsadói csapatában szinte a kezdetektől fogva dolgozom. Babahordozós témákban folyamatosan képzem magam tovább. Elkötelezett híve vagyok a kötődő-válaszkész nevelésnek, a hosszantartó szoptatásnak és az együttalvásnak.
Elvégeztem a Meső-féle gyermekágyi segítő képzést is, frissen szült anyukáknak, kisbabás családoknak tudok szakszerű segítséget nyújtani. Vak, gyengénlátó szülőknek, is tudok segíteni gyermekágyas időszakban csecsemőgondozás, szoptatás és hordozás terén.