Kovalik Évi
Itt add meg az alcímet

Kaszkadőr férjemmel és három kaszkadőrpalánta fiunkkal Pest megye déli részén, egy tanyán élünk. Családom férfi tagjai a filmezés mellett a labdarúgás és a küzdősportok szerelmesei, én inkább a futás, kerékpározás és a fitnesz világában érzem jól magam.

Munkámat tekintve babahordozási tanácsadó, Maminbaba, BIKE WITH BABY, Loveyourbelly oktató, és ex-LLL szoptatási tanácsadó vagyok.

Gyermekeim születését követően (1996, 2002, 2003) ragadott magával a kötődő nevelés, babahordozás és igény szerinti gondozás, ami azt eredményezte, hogy a babázás szakmai oldalát is tanulni, kutatni kezdtem.

2004-ben ismerkedtem meg a La Leche Ligával, majd váltam akkreditált szoptatási tanácsadóvá. 2014-ig vezettem LLL baba-mama csoportokat és segítettem a hozzám forduló anyukákat a szoptatás témaköreiben.

2008-ban a MODULE dúlaképzőjét végeztem el, ezt megelőzően 2007-ben pedig a Beli Buba Babahordozó Iskola tanfolyamvezetői képzését. 2009-2013-ig az iskola okleveles oktatója voltam.

Jelenleg független hordozási tanácsadóként segítem a Dabas környékén élő, hordozás iránt érdeklődő családokat.

Az aktív sportolás 2010 óta vált mindennapjaim részéve, egy hormonális betegség kezelésének céljából. Mivel magam is megtapasztaltam, hogy az életmódváltás és a rendszeres mozgás csodákra képes, így egyértelmű volt számomra, hogy mindez a babahordozás ötvözésével fantasztikus lehetőséget nyújthat a kismamák és kisgyermekes anyukák számára.

2013-ban ennek köszönhetően elvégeztem a Maminbaba oktatói képzést, 2016-ban pedig a Loveyourbelly, majd a BIKE WITH BABY oktatóképzést. Kiemelt célomnak tartom, hogy Dabason és környékén az anyukáknak ne kelljen Budapestre utazniuk ahhoz, hogy hatékony, könnyen elérhető és szórakoztató mozgást végezhessenek, ráadásul a babájukkal együtt.

Szeretettel várlak az óráimon!

Kovalik Évi
Web: www.babazunk.hu
Facebook: https://www.facebook.com/maminbabadabas/
Telefon: 06-20-9299-612
Email: babazunk.hu@gmail.com