Miben hordozhatsz egy BWB órán?
Itt add meg az alcímet

Nagy általánosságban elmondható, hogy fél év alatti babákat majdnem mindig, az egy év alattiakat is még zömében szövött kendőben hordozzák a BIKE WITH BABY órákon tekerő anyukák, de természetesen az egyéni (baba és baba vagy mama és mama közti) különbségekből fakadóan a szórás nagy lehet. Ahogy a babák nőnek, úgy színesedik a velük használt hordozóeszközök palettája. Így ugyanúgy előfordul nálunk meitai, kendős meitai és csatos hordozó (SSC) is, bátran gyere ezekkel is!
Hogy adott anya-baba páros milyen eszközt fog használni, azt mindig az órán segítő hordozási tanácsadóval közösen döntik el. A javaslattétel a tanácsadó kompetenciája.


NEM használható BIKE WITH BABY órán a kenguru, a rugalmas kendő, az onbuhimo és a karikás kendő
(Amennyiben kenguru alatt a combokat lógni hagyó, pusztán üleprésszel rendelkező csatos hordozókat értjük. 
Nem összekeverendő a szintén kenguru elnevezésű kendős kötésmóddal, mely térdhajlattól térdhajlatig, teljes hosszában tartja és megtámasztja a baba combjait, ezáltal medencéjét és gerincét!)

Az onbuhimo tökéletes a hétköznapi életben való hordozásra, de a kerékpáron felvett előredőlt testhelyzetből és a tényből fakadóan, miszerint nincs derékpántja, ezen az órán nem használjuk. 

A karikás kendőt a hétköznapokban nagyon szeretjük, de asszimetrikus kialakításánál fogva szintén nem alkalmas arra, hogy a BIKE WITH BABY órán használjuk.