Aggot Eszter
Itt add meg az alcímet

Aggot Eszter

2012-ben végeztem a Beli Buba Babahordozó Iskola babahordozási tanácsadó és tanfolyamvezetői képzését, elvégeztem az akkor elérhető továbbképzését is az iskolának, és autodidakta módon igyekeztem magamba szívni minden elérhető tudást és ismeretet, amit relevánsnak éreztem a családok segítése szempontjából.

2014-ben elhagytam az iskola kötelékét, és a tanulást a hordozós szakma, hordozógyártók, az anyatámogatás társszakmái, és a családok közreműködésével folytatom a mai napig. Élénken érdeklődöm a minőségbiztosítás és a kommunikáció iránt, szakdolgozatomat az otthonról vállalkozó édesanyák arculattervezése és kommunikációs stratégiái témakörben írtam - 2014-ben végeztem az ELTE PPK intézményi kommunikátor szakán.

2014-2015 a Baby To Go boltban dolgoztam ügyvezető, boltvezető, eladó, és hordozási tanácsadó minőségben. Mostanra visszatértem a szakmai háttérmunkák és a tanácsadás világába, személyesen, és a Babahordozás - kérdések és válaszok csoportban, a Facebookon segítek a családoknak megtalálni a maguk szükséges kompromisszumait.

2016-ban csatlakoztam a Bloomyloom csapatához - hosszú hónapokig tartó termékismeret-szerzés előzte meg a döntést, és nagyrészt az érzelmeim vezettek. (Az oldalon jobb fent látható képen is a Bloomyloom által tervezett kendőben van már Vilmos <3 .)

Mihály fiam 2011-ben született, Vilmos pedig 2015-ben, ők a legnagyobb tanítómestereim.